ilk konu benden olsun yeni geldim tanşrz kaynaşr gideriz inş
+2
FataL
xXx-RaP
6 posters
seLam millet
FataL- ѕιтє кυяυ¢υѕυ
Aktiflik :
- Post n°2
Geri: seLam millet
inş . Hoş Geldin Birşeye İhtiyacın Olursa Ö.m'dan Ulaşabilirsin Bana
xXx-RaP- Mesaj Sayısı : 179
Aktiflik :
- Post n°3
kardeş özel göndercem gönderemdm bulamadım avatarı nası değişioz ya
FataL- ѕιтє кυяυ¢υѕυ
Aktiflik :
- Post n°4
Profilinize Gir Orda Sağ Üst Köşede Avatar Yazaı
xXx-RaP- Mesaj Sayısı : 179
Aktiflik :
- Post n°5
eyvallah kardeşim sağol (:
FataL- ѕιтє кυяυ¢υѕυ
Aktiflik :
- Post n°6
Rica Ederim
KüheylanBanlandı- Mesaj Sayısı : 4
Aktiflik :
- Post n°7
sa ben NAGELNUTTE xD
FataL- ѕιтє кυяυ¢υѕυ
Aktiflik :
- Post n°8
Küheylan
Snde H.q
Snde H.q
PhysicoMaN- Mesaj Sayısı : 17
Aktiflik :
- Post n°10
Sa miLLet adım Barış
Vassal- Mesaj Sayısı : 33
Aktiflik :
- Post n°12
selam millet bende muhammet ama arada istisnalar olmakla beraber herkes bana mami der
yakınımda olanlar Vassal da derler.yaklaşık 5 6 seneden beri türkçe rap dinliyorum
baktım rap denilen şey kanımda nikotin gibimiş o olmadan duramıyomuşum rap dinlime başladığımdan 2 sene sonra söz yazmaya başladım.ne yazık ki şu ana kadar hiç bi kaydım yhok elime çok fırsatlar geçti ama hepsi dünya kadar fani ve dünya kadar yalan bunu anladım ama bu aralar samsun dan arkadaşım olan ümit samsun da bana studıolarının kapılarının açık olduğunu söyledi inşallah kayıtta olcak.rapten başka arabesk dinliyom kafam bozuk olunca.başka müzik yok hayatımda.koyu GALATASARAY taraftarıyım Sansar Salvo Sagopa Kajmer Pit10 Şanışer Methüsena Cash Flow Giyotin v.s türkçe rapte emeği olan mc leri ve grupları dinliyorum.lise 2 ye geçtim bu sene işte merak ettiğiniz bi olursa sorun cevaplıyım
BİRAZ UZUN OLDU GALİBA:D:D:D:D:D:
yakınımda olanlar Vassal da derler.yaklaşık 5 6 seneden beri türkçe rap dinliyorum
baktım rap denilen şey kanımda nikotin gibimiş o olmadan duramıyomuşum rap dinlime başladığımdan 2 sene sonra söz yazmaya başladım.ne yazık ki şu ana kadar hiç bi kaydım yhok elime çok fırsatlar geçti ama hepsi dünya kadar fani ve dünya kadar yalan bunu anladım ama bu aralar samsun dan arkadaşım olan ümit samsun da bana studıolarının kapılarının açık olduğunu söyledi inşallah kayıtta olcak.rapten başka arabesk dinliyom kafam bozuk olunca.başka müzik yok hayatımda.koyu GALATASARAY taraftarıyım Sansar Salvo Sagopa Kajmer Pit10 Şanışer Methüsena Cash Flow Giyotin v.s türkçe rapte emeği olan mc leri ve grupları dinliyorum.lise 2 ye geçtim bu sene işte merak ettiğiniz bi olursa sorun cevaplıyım
BİRAZ UZUN OLDU GALİBA:D:D:D:D:D: